Häng med på de tre tokskallarnas hyss ;)

Ingen kommentar

2015-04-11 18:14

Tack Veronica för att du påminde mig så jag inte gör om samma sak igen – har fallande pepparkakor i mitten på juni hahaha! Nä, have a merry charlie-christmas and a happy new year passer sig inte direkt nu längre va? ;)

Som vanligt har för mycket hänt för att man ska ens kunna ta det kortfattat egentligen. Men kan ju försöka.

Sist jag uppdaterade här var Elvira upptagen med att ta hand om sina mindre bebisar, medan Alfonz, hennes numera vuxna bebis var även han upptagen med att vara lekfarbror.

Nu har småttingarna förgyllt tillvaron för sina nya familjer i snart fyra månader. Så glad att de alla verkar hittat rätt. Verkar vara helt underbara familjer! Penny bor exakt 750 meter ifrån vårt hus haha! Pappas syster och hennes man Rune föll som smör för henne första gången de såg henne.

Vi har även hunnit med att vara barnvakt åt lilla Penny-bus två gånger! Senast var under tre veckor då matte och husse var på semester utomlands. Mycket uppskattat av oss, haha. Sån härlig liten tösabit!

Vill även passa på att tacka familjerna som är så duktiga med att uppdatera gammelmatte med bilder! Värmer i hjärtat att se dem!

Elvira har hunnit löpa såklart och det har ju självklart inte undgått Alfonz. Stackarn. Dumma som vi var tänkte vi kemisk kastrering på tok försent, så de två veckorna under höglöpet var ett rent h-vete då han var till och mer värre än vanligt. Testosteron sprutade ur öronen på honom. Nu har det äntligen lugnat ner sig och vi får chans att se hur han hade betett sig om han var kastrerad. Självklart vill man att grabben ska hinna bli far åtminstonde en gång för han är en supergo och fin kille på alla sätt lille raringen!

Så…här får ni även ett litet urklipp från en statusuppdatering från min facebook under dessa löpveckorna. Underbara Pernilla föreslog att jag skulle starta en blogg. Men med tanke på hur dålig jag är på att uppdatera här…hahaha. Nä.

”Efter promenaden sköljde jag tassarna på de små trollen. Jag börjar tralla på ’en sockerbagare’ och byter ut ’han bakar några med socker på’ med ’han bakar några med Elvira på’ när jag tar hennes tassar och ’några med Alfonz på’ när jag tar hans.

När allt är klart kommer jag på att jag har fönstret öppet – undrar vem som hört? Skrattat så jag fått ont i magen! Och mitt i emellan allt ryter jag ett nej till fru och herr king charles spaniel, att nej – här ska inga valpar bli! Suck… vad vore en bal på slottet!’

Japp, vi i ett nötskal ;D Nog skrivet, här kommer ’lite’ bilder, delar upp detta monster inlägg på två tror jag haha! Dessa bilder är blandat med nya och gamla, men de gamla är favoriter så de tål att upprepas ;D

Alfonz miner är helt underbara, haha 

image

Glader!

image

Lilla stumperumpan!

image

Mys i trädgården 

image

<3

image

Sötnöts-tösen! <3

image

Jag och Affebus!

image

Gostime!

image

Älskar den här bilden. En av Elviras favoritsaker att göra är att just bada. Och det syns! <3<3<3<3

image

Och glass naturligtvis ;D

image

Alfonz runt 5 månader har hysteriskt skoj med en badboll ;)

image


 
 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 

 

Vem är det som bloggar?

 

12729273_10154577872929517_4417638664596847022_n

 


Maria Hansson