Den här fliken får vänta då det fortfarande är oerhört smärtsamt att skriva och tänka på. Bilder på lilla Molly kommer upp de med när jag är redo. Underbar Coton de tulear-flicka som kämpade in i det sista för vår skull. 2 dagar från att fylla hela 14 år <3

Sov så gott älskade lilla sockergryn, saknar dig så! Men vi ses snart igen!
*********** 

Till underbara blenheimkillen och rubypojken som vi inte fick chansen till att lära känna - ni är saknade och finns alltid hos oss - framförallt i lilla Alfons! Vem vet han kanske har 3 själar? ;) Underbara små liv sov så gott, och busa gärnet där uppe med Molly! Ni är i goda händer

regnbage

Regnbågsbron

På den här sidan himlen finns en plats som kallas Regnbågsbron.

När ett djur som varit särskilt betydelsefull för någon dör, så kommer det till Regnbågsbron. Där finns ängar och kullar för alla våra speciella vänner så att de kan springa och leka tillsammans.

Där finns tillräckligt med mat, vatten och solsken, och våra vänner har det varmt och skönt. Alla djur som har varit sjuka och gamla blir återställda till hälsa och vigör; de som varit skadade eller handikappade blir friska och starka igen, precis som vi minns dem i våra drömmar från gångna tider.

Djuren är glada och nöjda, utom för en liten sak; de saknar alla någon väldigt speciell som de varit tvungna att lämna kvar. Alla springer och leker tillsammans, men en dag kommer någon av dem att stanna upp och titta i fjärran.

Dess klara ögon är intensiva; kroppen börjar skälva. Han springer plötsligt ifrån gruppen, flyger över det gröna gräset, hans ben bär honom fortare och fortare. Han har sett dig, och du och din speciella vän möts till slut i en lycklig återförening för att aldrig skiljas igen.

Lyckliga kyssar regnar över ditt ansikte, dina händer smeker på nytt det älskade huvudet, och du ser ännu en gång in i de tillgivna ögonen på ditt djur som så länge varit frånvarande från ditt liv men aldrig från ditt hjärta.

Sen går ni över Regnbågsbron tillsammans...