Om mig

Ja vad ska man säga, är en hundtokig person som nu är påväg att uppfylla en av mina drömmar - egen uppfödning i liten skala. Så spännande, och utan det enorma stödet och råden från vissa personer (ni vet vilka ni är) hade jag nog fortfarande suttit och drömt. Så jättetack till er!

När jag köpte Elvira öppnades en helt ny värld för mig, då kontakten med uppfödaren var som jag tycker den ska vara - kanonbra! Våran då 11 åriga Coton de tulear Molly, fick en liten tjej att ta hand om och lära henne allt hon kunde - vilket var mycket! Så klok dam - och bestämd! Men även hon väldigt godhjärtad! Det tog inte många dagar innan hon accepterade Elvira - som då var allt annat än lugn, herre ett sånt yrväder, man såg bara en viftande rumpa och svans i ett blurr! Molly hade verkligen en ängels tålamod, mer om min lilla snutta under fliken Regnbågsbron!

Hundar har alltid funnits i mitt liv, i Grekland, mitt andra hem har mormor både fött upp och tagit hand omplaceringshundar. Morbror följde hennes fotspår och jag såg och lärde. Men det var inte förän jag började följa "mannen som kunde tala med hundar" som ögonbrynen flög högt upp i taket och intresset verkligen brann till!

Användbara länkar - Exempel

http://www.kingcharlesspaniel.se/ras.html - Svenska King Charles Spaniel Klubben

Underbar sida med all info du kan tänkas vilja ha! Här hittar du även rasfakta och rasstandard tills dagen jag hinner lägga ut den här!

 

Elvira's uppfödare som även blivit en vän värdesätter detta mycket ska du veta! 

http://ladybeautyskennel.hundpoolen.nu/

 

Elviras man och Alfonz farsa Dilmons hemsida - så fiiin är han:

http://nouw.com/cutyking

Länksidan kommer fyllas på allt eftersom, håll utkik!